ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

 

                                                  Kούκετες , kouketes , κουκέτα , kouketa , κρεβατι

Η εταιρεία PLEMOB δραστηριοποιείται από το 1965 στο χώρο της κατασκευής ξύλινου επίπλου και γρήγορα εξειδικεύτηκε στο παιδικο και νεανικο έπιπλο. Την δεκαετία του ’70, ξεκίνησε την κατασκευή ξενοδοχειακού εξοπλισμού αποκτώντας σημαντική εμπειρία στην διαχείριση και ολοκλήρωση μεγάλων έργων. Από το 1990, η νέα γενιά παρακολουθώντας τις διεθνείς τάσεις εισήγαγε στην Ελληνική αγορά παιδικο και εφηβικο έπιπλο με Ευρωπαϊκό σχεδιασμό και πλήθος καινοτόμων χαρακτηριστικών.

Η έλευση της νέας χιλιετίας σήμανε μια νέα εποχή στην ανάπτυξη και εκσυγχρονισμό της εταιρείας PLEMOB. Η εταιρεία μετέφερε την παραγωγική της δραστηριότητα σε νέες σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Ασπροπύργου. Η νέα μονάδα παραγωγής, πλήρως εξοπλισμένη με υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC, έχει μεγιστοποιήσει την χρήση νέων τεχνολογιών ( CAD/CAM κ.α.) διευρύνοντας σημαντικά τις δυνατότητες σχεδιασμού, επεξεργασίας και παραγωγής ξύλινων κατασκευών. Ο επιτυχημένος συνδυασμός υψηλής τεχνολογίας καθώς και η τελική επεξεργασία στο χέρι, δημιουργούν μοναδικές συνθέσεις. Με γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες των παιδιών, η ποιότητα και τα υλικά κατασκευής είναι προτεραιότητα για την εταιρεία.

 Οι κατασκευές Plemob διακρίνονται για τη μεγάλη αντοχή και τη σταθερότητά τους με τη χρήση μασίφ συνδεσμολογίας φυσικού καπλαμά ξύλου οξιάς με μασίφ φινιρίσματα και χρηση οικολογικων βαφων με βαση το νερο. Αξιοποιώντας την πολυετή παρουσία της στον συγκεκριμένο χώρο, έχει αναπτύξει 4 ιδιόκτητα σημεία πώλησης, καθώς και ένα διευρυμένο δίκτυο επιλεγμένων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα.

 

PAIDIKO EPIPLO NEANIKO, NEANIKO PAIDIKO EPIPLO

Google+